USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

HÜDA PAR, PAZARCILARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, kent merkezinde kurulan semt pazarlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

HÜDA PAR, PAZARCILARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR
27-12-2022 12:59
27-12-2022 13:00
BATMAN
Google News

Bahçelievler Mahallesi’nde haftada bir kurulan ‘Pazar Pazarı’nı ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR heyeti, kendilerine aktarılan sorun ve sıkıntıları dinledi.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren pazarcı esnafı, yüksek fiyatlara mutlaka bir çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Durmaz, ekonomik sıkıntılar nedeniyle artan hayat pahalılığının hem vatandaşın hem de pazarcıların hayatını güçleştirdiğini vurguladı.

Halkın alım gücünün düşmesi sebebiyle pazarcı esnafının satışlarında düşme yaşandığını söyleyen Durmaz, yüksek enflasyonun sebep olduğu aşırı pahalılık yüzünden pazarcıların eskisi gibi iş yapamadıklarını söyledi.

“HAYAT PAHALILIĞINDAN DOLAYI HALK İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAKTA ZORLANIYOR”

Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Durmaz “Memleketin sorunlarıyla ilgilenmek üzere halkımızla, esnafımızla bir araya gelmeye devem ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz pazarcı esnafı halkın alım gücünün ciddi anlamda düştüğüne dikkat çekti. Yüksek fiyatlardan ve alım gücünün az oluşundan dolayı milletimiz temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıyor. Buna çözüm bulunmalı ve enflasyon karşısında milletimize ve yerel esnafımıza sahip çıkılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA