USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KALKAN’DAN VEDA MESAJI

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, Ankara’ya atanmasının ardından veda mesajı yayımladı.

KALKAN’DAN VEDA MESAJI
04-12-2023 17:05
04-12-2023 17:06
BATMAN
Google News

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan “Asaleten atanmış olduğum Ticaret İl Müdürlüğü görevinden, Ticaret Bakanlığımızın tasarruflarıyla; Ankara’da Bakanlığımızda daha üstün bir hizmette, görevlendirilmek üzere, bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Göreve geldiğimden bugüne kadar yardımcı olabileceğim ve taşın altına elimi koymamı gerektiren konularda; gerekeni layıkıyla yerine getirmenin, çabası içerisinde olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmenin, ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması gayreti ve azmiyle; her gün bir önceki günde yaptıklarımın daha fazlasını, yapmanın çabası ve gayretiyle çalıştım ve inşallah bu ilkeli duruşumu, her zaman da devam ettireceğim.

Sözlerime son verirken İl Müdürlüğü görevim boyunca, kendileriyle birlikte çalışmaktan kıvanç duyduğum Sayın Valimiz, başta olmak üzere; tüm mesai arkadaşlarıma, şahsıma yönelik ilgi ve destekleri nedeniyle, şükranlarımı sunar;görevlerinde ve hayatlarının her alanında kolaylıklar ve başarılar temenni ediyorum.

Ayrıca, Görev yerimin değişmesi nedeniyle, üzüntü ve tepkilerini basına, sosyal Medya ve farklı mecralarda dile getiren adeta bir kampanyaya dönüştüren Tüm STK’larımıza, Odalarımıza, değerli Basınımıza ve vatandaşlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Sizlere hizmet etmekten duyduğum haklı memnuniyeti ve kapımızın tüm vatandaşlarımıza bundan sonra da, açık olmaya devam edeceğini özellikle ifade etmek istiyorum. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA