USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KAYMAKAM SİNANOĞLU, TAHLİYE EDİLDİ

15 Temmuz’da Alkollü araç kullandığı sırada 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e çarparak ölümüne neden olan Görevden Uzaklaştırılan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu tahliye edildi.

KAYMAKAM SİNANOĞLU, TAHLİYE EDİLDİ
23-08-2022 16:39
Google News

Çelik Ailesinin şikâyetten vazgeçtiklerine ilişkin dilekçesi de göz önüne alınarak Sinanoğlu'nun tahliyesine ve tutuksuz yargılanmasına 7 Aralık'ta başlanılmasına karar verildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının, Sinanoğlu hakkında ‘bilinçli taksirle ölüme neden olmak’ suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırladığı iddianameyi kabul eden 11. Ağır Ceza Mahkemesi, sanığın tutukluluk durumunu değerlendirdi.
Sanığın üzerine atılı suç için istenilen cezanın üst ve alt sınırı, mağdurların şikayetten vazgeçtiklerine ilişkin dilekçesi, bilirkişi raporundaki kusur durumları, tutuklulukta geçirilen süre ve orantılılık ilkelerini değerlendiren mahkeme, Sinanoğlu'nun tahliyesine karar verdi.
Kararla Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edilen Sinanoğlu'nun, tutuksuz yargılanmasına 7 Aralık'ta başlanılacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA