USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KIŞ ÖNCESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi, 2022 yılı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KIŞ ÖNCESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
14-11-2022 15:21
14-11-2022 15:22
BATMAN
Google News

Bölge Devlet Hastanesi civarındaki eczanelerin arkasında, NATO yanında bulunan geniş alan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlandı. Asfaltlanan alan şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsler için aktarma istasyonu olarak kullanılacak.

Böylece hastanenin acil girişi karşısındaki parkın yanındaki şehir içi dolmuşlarından kaynaklı trafikle ilgili sorun ortadan kalkmış olacak.  Yazın tozlu ve kışın da çamurlu olan alanın asfaltlanmasından dolayı minibüsçüler Batman Belediyesi’ne teşekkür etti. Bin 500 ton asfaltın döküldüğü çalışmada; 12 personel, 1 finişer, 1 silindir, 1 kepçe, 5 kamyon görev aldı.

Batman Belediyesi, yol asfalt ve yama çalışmalarına hazırladığı program çerçevesinde kentin farklı noktalarında devam ediyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA