USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KÜLLİYE ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ

Batman’da yapım devam eden ‘Necat Nasıroğlu Külliyesi’nin daha etkin ve verimli kullanılması için ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar Vali Ekrem Canalp’ın katılımı ile gerçekleştirilen çalıştayda görüşüldü. 

KÜLLİYE ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ
25-09-2022 12:23
25-09-2022 12:25
BATMAN
Google News

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştayda; 8 bin kişilik caminin dışında, millet bahçesi, kütüphane, gençlik merkezi, Kur’an Kursu, konferans salonu gibi çeşitli sosyal donatıların yer aldığı kompleks ile ilgili, kurumların yapacağı projeler ve diğer çalışmalar ele alındı. 

İlimiz merkez Esentepe mevkiinde Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından merhum Necat Nasıroğlu adına yaptırılan külliye çalıştayına; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Rektör Yardımcısı,  İl Müftü vekili, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı ve ilgili şube müdürleri, Halk Eğitim merkezi Müdürü, Kütüphane Müdürü ve Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında çalışan teknik personel katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA