USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

LÖSEV’DEN ÖZPERK’E ZİYARET

Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Bahar Ardıç ve Sosyal Hizmetler Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Umut Can Bozdoğan, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ettiler.

LÖSEV’DEN ÖZPERK’E ZİYARET
23-01-2023 00:55
23-01-2023 00:57
BATMAN
Google News

Ardıç ve Bozdoğan, İl Müdürü Özperk’e Lösev faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Halkla İlişkiler Sorumlusu Bahar Ardıç ve Sosyal Hizmetler Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Umut Can Bozdoğan “LÖSEV’in çalışmaları sadece çocuklara yönelik değil, ihtiyaç sahibi olan yetişkinlere de hizmet sağlıyoruz. İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e LÖSEV’in ayni yardım, nakdi yardım, sosyal ve psikolojik destek, eğitim desteği, iyileşen gençlere istihdam sağladığı konusunda bilgilendirmeler yaptık.

Batman’da olan çalışmalarımız için bizlere destek olmalarını rica ettik. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün desteğini önemsiyor ve bekliyoruz” diye konuştular.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Lösemili Çocuklara destek olmanın bir insani görev olduğunu ve üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını söyledi. Lösev heyeti, ziyaret sonrasında Özperk’e tanıtıcı broşürler hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?