USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MİD-DER YENİ HİZMET BİNASINI TÖRENLE AÇTI

1998 yılından beri Batman’da 517 üyesiyle hizmet veren Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) yeni dernek binası düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

MİD-DER YENİ HİZMET BİNASINI TÖRENLE AÇTI
22-01-2023 02:08
22-01-2023 02:09
BATMAN
Google News

Batman Bahçelievler Mahallesi 1637 sokakta hizmete giren derneğin açılış törenine, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Midyat Belediyesi Başkan vekili Mahsum Cengiz, Süryaniler Konfederasyonu başkanı Evgil Tütrker, Batman İl Müftüsü Nihat Kök, STK temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri İş insanları, dernek üyeleri, Down sendromlu melekler derneği ve çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.

Kesilen kurbanın ardından derneğin açılışı Batman İl Müftüsü Nihat Kök tarafından okunan dualar eşliğinde gelen konuklar ve Down Sendromlu melekler derneği üyeleri tarafından toplu bir şekilde açılış kurdelesi kesildi.

Açılış sonrası konuşan Dernek Başkanı Berati Mehmetoğlu “Derneğimiz 1998 yılında şu anda aramızda olmayan ve her zaman rahmet ve minnetle andığımız hemşerilerimizin girişimleri ile kurulmuştur. Derneğimize kayıtlı 517 üyemiz bulunmakta, Dernekler de gönüllülük esasına göre sosyo-kültürel alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlardır. Hemşerilerimiz arasındaki birlikteliği pekiştirmek ve sosyal alanda güçlenmek amacıyla kurulan derneğimiz O günden bugüne çeşitli alanlarda hemşerilerimize destek vermekte ve yoluna aktif bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Başkan Berati Mehmetoğlunun Konuşmasının ardından  gelen misafirler yeni hizmete giren derneği gezdi. Dernek binasında üyelerin rahat şekilde oturacağı alan yanı sıra mescid, çay ocağı ve üyelerin dinlene bileceği alanlar mevcut gelen misafirlere verilen ikramın ardından tören son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?