USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BİZ FİLİSTİN'İN TARAFINDAYIZ, BİZ HAMAS'IN TARAFINDAYIZ”

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı "Buradan ilan ediyoruz, biz Filistin'in tarafındayız, biz HAMAS'ın tarafındayız, biz mazlumun tarafındayız, zalime muhabbet göstermiyoruz, zalime sevgi beslemiyoruz." dedi.

MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BİZ FİLİSTİN'İN TARAFINDAYIZ, BİZ HAMAS'IN TARAFINDAYIZ”
23-10-2023 12:01
23-10-2023 12:03
Google News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği’nin Filistin direnişine destek amacıyla Adana'da düzenlediği mitinge katılıp bir konuşma yaptı.

"ABD, BU ZULMÜ ALKIŞLIYOR"

Sözlerine "Ey yüreğiyle, gönlüyle, alnının teriyle bu alanı dolduran kardeşlerim, bacılarım… Allah'ın rahmeti, bereketi ve selamı hepimizin üzerine olsun" ifadeleriyle başlayan HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı "Aziz kardeşlerim! Günlerdir, gece-gündüz Müslüman kıyımına şahit oluyoruz. Günlerdir ufacık bebeklerin parçalanmış cesetlerini ekranlarımızdan görüyoruz. Yüreğimiz sızlıyor, yüreğimiz kanıyor ama maalesef bütün dünya bu kıyıma, bu katliama, bu soykırıma müdahale etmiyor. Bütün dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bugün değil elbette, tam 75 yıldır bu katliam devam ediyor. Gün be gün artıyor, metrekare metrekare işgal büyüyor” dedi.

BM ve batının tavrına işaret eden Ramanlı, “Zulüm devam ederken kendine Birleşmiş Milletler diyen uluslararası organizasyon kılını bile kıpırdatmıyor. İnsan haklarından, demokrasiden, medeniyetten bahseden o Avrupa, bu siyonistleri sadece ve sadece onaylıyor. Ta okyanus ötesinden o gaddar, o zalim emperyalist ABD, bu zulmü alkışlıyor. Alkışlamakla da yetinmiyor, silah gönderiyor, bomba gönderiyor, teçhizat gönderiyor, daha fazla Müslüman katledilsin diye, daha fazla bebekler öldürülsün diye, siyonistler işgalini daha fazla genişletsin diye. Peki bizler ne yapıyoruz? Orada kardeşlerimiz katledilirken, günbegün kan kaybederken, elektriksiz, susuz, tıbbi malzemeden yoksun, telefon ışıklarıyla yaralılara müdahale etmeye çalışırken, bizler ne yapıyoruz? Yüreğimiz yanıyor, aklımız fikrimiz kardeşlerimizle birlikte ama bu yetmiyor değerli kardeşlerim, yetmiyor, yetmiyor…" şeklinde konuştu.

"SİYONİST HAÇLI İTTİFAKI MÜSLÜMANLARA SAVAŞ AÇMIŞ DURUMDA"

"Siyonistlere, bu barbar çeteye ABD'sinden Avrupa'sına bütün o zalim liderler arka çıkıyor" diyen Ramanlı "Bakın Hastane bombalanıyor ses etmiyorlar, camiler bombalanıyor. Hadi Hristiyan'sınız ses etmiyorsunuz, kiliseler bombalanıyor umurlarında değil. Siyonist haçlı ittifakı yıllardır Müslümanlara savaş açmış durumda. Bu zalim, bu gaddar devletler de bir an olsun siyonistlere arka çıkmaktan geri durmuyorlar. Bizler Müslümanlar olarak, Türkiyeli Müslümanlar olarak partisi fark etmeksizin, dünya görüşü fark etmeksizin hepimiz Filistin ile dayanışma içinde olduğumuzu ilk günden beri ispat ettik halen de ispat ediyoruz. Çünkü bu dava parti davası değil, bu dava bir coğrafyanın davası değil, bu dava insanlığın davasıdır" ifadelerini kullandı.

"MÜSLÜMANLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DEĞİL"

"Peki, o halde biz nasıl oluyor da bu siyonist vahşeti durdurmaya güç yetiremiyoruz?" diye soran Ramanlı "Çünkü vahdetten yoksunuz. Çünkü Müslümanlar birlik ve beraberlik içerisinde değil. Bakın ABD'nin liderleri, o katiller… Avrupa Birliği'nin insanlıktan nasibini almamış o yöneticileri siyonistlere arka çıkıyorlar ama görüyorsunuz Avrupa başkentlerinde, Amerika'nın eyaletlerinde insanlar meydanları hınca hınç dolduruyor. Filistin ile dayanışma içerisinde olduğunu bütün dünyaya haykırıyor. Bütün kınamalara rağmen, bütün tehditlere rağmen yine sabit kadem yerinde duruyor. Çünkü bu insanlığın bir gereğidir. Siyonistler, siyonist-haçlı ittifakını her vesileyle tahkim ederken bize de yöneticilerimize de halklarımıza da şeytanca fısıldıyorlar. Acemlere diyorlar ki 'Onlar sizin mezhebinizden değil. Filistin davasıyla ne işiniz var? Kürtlere diyorlar ki orası bir Arap şehri, Osmanlı'nın toprağıydı, sizin orayla ne işiniz var?' Türklere diyorlar ki 'Orası zaten Arapların şehri, sizinle ne ilgisi var?' Dönüp Araplara da diyorlar ki 'Orası sadece Filistin devletinin meselesi size ne oluyor?' En son Batı Şeria'daki Filistinlilere bugün diyorlar ki 'Bu savaş HAMAS'ın savaşı, Gazze'nin savaşı, size ne bunlardan?' diyorlar. Bakın bu saydığım her beş kesim insan birer birer birlikleri dağıtılıyor, niye? Siyonistler daha kolay işgal edebilsin, daha kolay katliamlar yapabilsin diye. Ama bu her beş kavim bir araya gelirse ne olur biliyor musunuz? Bakın bu arkamda duran yumruklar gibi sıkılı yumruklar gibi israilin, siyonist şebekenin başına balyoz gibi iner. Gelin hep birlikte yumruklarımızı kaldıralım, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla 'Lebbeyk Ya Gazze, Lebbeyk Ya Kudüs' diyelim." diye konuştu.

"BU DAVA VE SAVAŞ, İNSANLIKLA SİYONİZM ARASINDADIR"

Ramanlı, sözlerine şöyle devam etti: "Günlerdir meydanlardayız, bizi yönetenlerin ve bütün dünyanın bu zulme sessiz kalmaması için, daha fazla masumun ve mazlumun kanının akmaması için bu siyonistlere bir dur demek için meydanlardayız. Burada toplanmanızı asla değersizleştirmeyin. Bugün dünya kamuoyunun gece-gündüz Filistin ile yatıp Filistin ile kalkmasının aslında vesilesi bu meydanlardır. Bugün İslam ülkelerinin yöneticilerinin Filistin gündemi ile oturup Filistin gündemiyle kalkmasının da vesilesi sizlersiniz. Meydanları boş bırakmıyoruz. Bu zulüm bitene kadar evlerimize dönmüyoruz. O masum bebeklerin parçalanmış cesetleri bir daha yeryüzünde oluşmayana kadar biz geri adım atmıyoruz. Ve bu irademiz, bu kararlılığımızla hükümetlerimize cesaret olsun istiyoruz. Bu dava sadece Gazze'nin değil, bu dava sadece Filistinlilerin davası değil, bu dava sadece Arapların davası değil, bu dava sadece Türklerin davası ya da sadece Kürtlerin davası değildir. Bu dava ve bu savaş, bu mücadele insanlıkla siyonizm arasındaki bir savaştır, bir mücadeledir."

"ALLAH'IM FİLİSTİN İLE ATAN KALBİMİZİ ZAFERE KADAR DURDURMA"

"Değerli kardeşlerim, siyonizm bizim birlik olmamamızdan güç alıyor. Siyonizm dağınıklığımızdan güç alıyor." diyen Ramanlı "Bizler dâhili bütün ihtilaflarımızı bir kenara bırakarak insanlığa savaş açmış bu siyonist çetenin barbarlığını durdurmak için belki kıtalararası füzelere sahip değiliz, belki balistik füzelerimiz yok, denizaltılarımız ya da uçak gemilerimiz yok ama bizim Rabbimiz var Rabbimiz. Her şeye kadir olan bir Rabbimiz var ve o Rabbimiz bize diyor ki 'Duanız yoksa ne kıymetiniz var.' Dua, kardeşlerim dua… Buyurun şehadet parmaklarımızı kaldıralım ve duamızı hep birlikte edelim: Allah'ım bizleri bu şuurdan mahrum bırakma, Filistin ile atan kalbimizi zafere kadar durdurma. Ya Rabbi yöneticilerimizden gaflet içerisinde olanlara şuur ver. Ya Rabbi şuurlu olan yöneticilerimize eğer cesaretleri eksikse cesaret ver Ya Rabbi. Ya Rabbi yöneticilerimizden cesur olup da imkânı olmayanlara imkân ve kudret ver Ya Rabbi. Ve bu Siyonistleri kahr-u perişan eyle." diye dua etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?