USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MÜJDECİ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, görevinden istifa ederek 2023 yılı Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

MÜJDECİ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
16-03-2023 22:12
16-03-2023 22:13
BATMAN
Google News

Batman'ın kaderini değiştireceğiz diyen Batman Milletvekili Aday Adayı Melik Müjdeci, "DEVA Partisi çatısı altında geride kalan 3 yılda önemli işlere imza attık. Batman'ı karış karış gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme aldık, sorunların çözümü için kar kış, gece gündüz demeden çalıştık. Şimdi de ilimizin yıllardır süregelen sorunlarına merhem olmak için meclis çatısı altında Batman'ın genç, dinamik ve çözüm odaklı bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Kimse merak etmesin, bir kesimin değil, Batman'ın milletvekili olmak için herkesi kucaklayacağız ve şehrimizi hak ettiği yere ulaştıracağız. DEVA iktidarında ülkemizi ve Batman'ımızı huzura, refaha ve en çok da ihtiyaç duyduğumuz adalet ve özgürlüğe kavuşturacağız. Her alanda toplumsal barışı tesis edip dayanışmayı hakim kılacağız. Batman'ın kaderini değiştireceğiz, Batman'ı sahipsiz algısından uzaklaştıracağız, her fırsatta mağdur edilen vatandaşlarımızın yanında olacağız, Batman'dan seçilip Ankara'da el kaldırmaktan başka hiçbir işe yaramayanlara, gerçek vekilin ne demek olduğunu göstereceğiz. Batman için yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz ve söyleyecek çok sözümüz var. Tüm vatandaşlarımızı Batman için yeni bir hikaye yazmaya davet ediyorum" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA