USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

NASIROĞLU’NDAN KOZLUK’A ŞUBE, OSB VE TEKSTİL KENT SÖZÜ

Seçim çalışmalarına hız veren ve projelerini açıklayan Osman Nasıroğlu, bu kez de Kozluk ilçesi için planlanan projelerini açıkladı.

NASIROĞLU’NDAN KOZLUK’A ŞUBE, OSB VE TEKSTİL KENT SÖZÜ
27-09-2022 18:15
27-09-2022 18:16
Google News

BATSO başkan adayı Osman Nasıroğlu, Herkes İçin BATSO Grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi. 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlerde oy pusulası rengi Sarı olan Osman Nasıroğlu Kozluk ilçesi için özel projesini açıkladı.

En büyük ilçemiz olan Kozluk’un sanayi bakımından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Batman Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Osman Nasıroğlu “Kozluk potansiyel olarak en fazla büyüme eğilimi gösteren ilçemiz. Batman Ticaret ve Sanayi Odası, bu ilçemize yeteri kadar önem göstermiyor ve buranın potansiyelinin farkında değil.

Bu nedenle yönetime gelirsek yapacağımız icraatlar arasında Kozluk ilçemize Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir şubesini açmak, olabilecek en hızlı şekilde Kozluk ilçemize özel bir Organize Sanayi Bölgesi ve içerisinde Tekstil Kent adı altında bir site kurulumu için girişimleri başlatmak olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA