Ana içeriğe geç

Batman Express, son dakika haberleri, yerel en güncel gelişmeler, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, gündem, spor, teknoloji ve Türkiye geneli tüm özel haberler...

ÖZDEMİR, URFA’DA TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, partisinin ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı çerçevesinde Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulundu.

ÖZDEMİR, URFA’DA TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının tüm üyelerinin seferber edildiği “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Milletvekili Ziver Özdemir, Şanlıurfa'ya geldi.

Özdemir ve beraberindeki partililer bir sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Özdemir, daha sonra program çerçevesinde ziyaret ettiği Siverek ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, muhtarlar, ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Siverek ilçesinde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci, Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Berat Dalaman, Marangozlar Odası Başkanı Mecit Yakar, Terziler Odası Başkanı Muhammet Hanifi Ay, Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı Hacı İnan ve Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Karaburç ile görüşüp istişarelerde bulundu.

Milletvekili Özdemir, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada seçime bir süre kaldığını belirterek “Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız. Seçim günü ise hasadımız olan oylar ile ülkemizi ileriye taşıyacağız. Hepimiz birer Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışacağız ve sandıklara Sayın Cumhurbaşkanı'mız adına sahip çıkacağız" dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle