USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“PROJELER İLE DAYANIŞMA DAHA DA ARTTIRILIYOR”

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilciliği yetimlere destek olmaya devam ediyor.

“PROJELER İLE DAYANIŞMA DAHA DA ARTTIRILIYOR”
29-09-2022 13:59
29-09-2022 14:01
Google News

Dünya üzerinde mazlum ve mağdurlara ulaşmayı hedefleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hem Dünya üzerinde hem de Türkiye’de bulunan yetimlere vatandaşlardan aldığı yetim aidatlarını her ay ulaştırarak yetimleri korumaya almaya devam ediyor.

Yetim sponsoru olan vatandaşlara ise yetimler ile ilgili bilgileri barındıran yetim karnelerini ulaştırarak vatandaşların verdiği yetim aidatlarının kime ulaştığı ile ilgili sorularının cevabına ulaşmasını sağlıyor. Bir yetime sponsor olmak isteyen vatandaşlar için birçok yol bulunuyor. Sponsorluklar bireysel olarak bir ya da birden çok yetimi himaye etme şeklinde olabileceği gibi; okulların, sınıfların, kurumların, arkadaş gruplarının, ya da farklı grupların bir araya gelerek oluşturacakları havuzdan elde edecekleri birikimlerle yetim sponsorluğu üstlenmeleri şeklinde olabilmesi de mümkün.

Gerçekleştirilen projeler ile dayanışmanın arttırılması hedefleniyor Hem Dünya’da hem de Türkiye’de yetim sayısının çok yüksek olduğunu belirterek, yaranın sarılması için gerçekleştirilen projelere destek çağrısında bulunan Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan daha çok Yetime sahip çıkmaya ihtiyaç vardır Cansuyu ailesi ve yetim çocuklarımız adına kıymetli yetim sponsorlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür eder Allah razı olsun diyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA