USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

REAL KONAK’TA PERSONELLER ALANINDA UZMANLAŞTI

Real Konak’ta çalışan personelleri İş Başı Eğitim programları kapsamında eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

REAL KONAK’TA PERSONELLER ALANINDA UZMANLAŞTI
25-09-2022 12:36
25-09-2022 12:38
Google News

Batman Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Besim Eviz ve Batman Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, İş Başı Eğitim Programını başarı ile tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikalarını verdi.

Real Konak Hotel’de düzenlenen sertifika törenine İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz başta olmak üzere İş-Kur Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, Otel Genel Müdürü Sinan Sarı ve kursiyerler katıldı. Kursiyerlere sertifikalarını veren Eviz “Bugün benim için farklı bir gün. Türkiye’de olduğu gibi Batman’da kayıt dışı istihdamı azaltmak ve istihdamı artırmak amacıyla yaptığımız bu işbaşı programıyla işe başlayacak olan pırıl pırıl arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Mahmut Polat ise konuşmasında kursa 7 kişinin katıldığını, 7 kişinin ise sertifika almaya hak kazandığını kaydetti. 3 aylık kurs süresi sonunda başarılı olanları tebrik eden Polat, biten kursun ardından yenisinin açıldığını söyledi. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı ise “İş Başı Eğitim Programını başarı ile tamamlayan 7 kişinin de mevcut kadrolarında çalıştıklarını ve 2 kişi ise İŞKUR işbaşı eğitimlerine devam ettiklerini ve bu proje ise her açıdan örnek bir uygulama oldu. İşkur’a projeye verdiği destek için teşekkür ederim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA