USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

SAADET’TEN EK ZAM VE KESİNTİ TEPKİSİ

Saadet Partisi Beşiri ilçe başkanı Ebubekir Dedebek, Yakıt ve Gübrede Neden Ek Zam ve Kesinti yapılmasına tepki gösterdi.

SAADET’TEN EK ZAM VE KESİNTİ TEPKİSİ
01-03-2023 23:56
01-03-2023 23:57
Google News

Saadet Partisi Beşiri ilçe başkanı Ebubekir Dedebek “Hükümetin çiftçilere verdiği mazot gübre desteğini benzin istasyonları mazotu 1.45 lira fiyatın pahalı verirken gübrede ise çiftçilere yüzde 7.5 kesinti yaparak gübreyi veriyor. Hükümet ve çiftçilerin dikkatine sunuyoruz bu mağduriyet nereye kadar sürecek ne zamana kadar devam edecek. Bu çiftçiler ezilecek bu yapılan zulme kim dur diyecek soruyoruz bu hükümet nerede neden bu iki şirketler çiftçiler mahkûm ediliyor. Hükümetin ne çıkarı ne faydası varsa çıkıp bunu çiftçilere anlatacak bir AKP’li yetkili arıyoruz, hükümet yetkililerinin deve misali saklanıp sessiz kalmaları çiftçilerin çileden çıkmalarına sebebiyettir.

Kimsenin sessiz kalmaması Saadet Partisi Beşiri teşkilatı olarak kamuoyunu basını bilgilendirmeyi görev biliyoruz. Saadet Partisi olarak emekçinin çiftçinin her zaman yanındayız Dik duruşumuzu her zaman gösterdiği Elif gibi her zaman dik durmaya devam edecektir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA