USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞAMPİYON PETROLSPOR!

TFF 3. Lig 1. Grupta ilimizi temsil eden Batman Petrolspor, evinde ağırladığı Hendekspor’u 2-1 mağlup ederek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYON PETROLSPOR!
17-04-2022 17:26
Google News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, MHP İl Başkanı Kerem Demir, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ve yaklaşık 15 bin seyirci izledi.

Karşılaşmaya konuk ekip Hendekspor hızlı başladı. Konuk ekip 9. Dakikada Doğan Alemdar’ın golü ile 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra oyunun kontrolünü ele alan temsilcimiz, aradığı golü 28. Dakikada Aykut Çift ile buldu.

28. dakikada attığı gol ile gol sayısını 25’e yükselten Aykut, gol krallığında zirveye oturdu.

Aykut’un golünden sonra etkili ataklarına devam eden temsilcimizin 2 şutu direkten döndü.

Karşılıklı ataklarla devam eden ilk devrede başka gol olmayınca ilk yarı 1-1’lık skor ile sonuçlandı.

ŞAMPİYONLUK İNANCI BASKIYI GETİRDİ

İkinci yarıda taraftarının da desteğiyle etkili ataklarına devam eden temsilcimiz, 67. dakikada Akın Akman’ın golü ile skoru 2-1’e getirdi.

En yakın rakibi Kütahyaspor’un da evinde Elazığspor’a 1-1 berabere olmasıyla tribünlerde adeta karnaval havası vardı. Karşılaşma Petrolspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bitime 3 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 12’e çıkaran temsilcimiz Şampiyonluğunu resmen ilan etti. 16 yıllık Şampiyonluk hasretine son veren Petrolspor taraftarları kenti adeta karnaval alanına çevirdi.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Şampiyonluk kutlamaları için 8 Mayıs’ta Ünlü Sanatçı Hande Yener ile kutlayacaklarını açıklamıştı.

Temsilcimiz Petrolspor, ligin 32. Haftasında Tokat ekibi Erbaaspor’a 24 Nisan Pazar günü konuk olacak.

“ŞAMPİYONLUĞU BATMAN HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Şampiyonluğu bütün Batman halkına armağan ettiklerini belirten Petrolspor Basın sözcüsü Mehmet Emin Çelik “Çok yorulduk ve başardık. Bu emek 650 bin Batmanlının emeği ve alın teridir. Bu zor yolda Sayın Valimize, taraftarlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Şimdi üst liglere çıkma zamanı. Kalan maçalarımızı kazanıp şampiyon gibi ligi bitireceğiz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA