USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE AĞIRLANDI

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, ilimizde ikamet eden şehit ailelerini yemekte ağırlayarak sorun ve taleplerini dinledi.

ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE AĞIRLANDI
29-09-2022 14:06
29-09-2022 14:07
Google News

Polisevinde düzenlenen yemeğe; Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Müftüsü Nihat Kök, protokol üyelerinin eşleri,  şehit yakınlar ile şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri katıldı. 

Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Canalp “Şehitlerimiz, yapılabilecek en salih ameli yapmışlar. En büyük fedakarlığı yapmak suretiyle kendi canlarını bu vatan için feda etmişlerdir. Bugün milletimizin her ferdi ya bir şehit yakınıdır, ya bir şehittir ya da şehit adayıdır. Daha iki gün önce Mersin’de yine şehit verdik. Bugün Nusaybin’de terör saldırısı neticesinde bir orman işçimiz şehit oldu. Bir işçimiz de ağır yaralı. Bu yaramız sürekli kanıyor. Diğer taraftan bizim de imanımız ve savaşma azmimiz her geçen gün daha da artıyor.

Vermiş olduğumuz her şehitten sonra, kendi davamıza olan inancımız daha da artıyor. Bir gün nasip olur da görev bizi çağırırsa hepimiz o görev için hazır olduğumuzu da bir kez daha ilan etmek istiyorum. Bu vatanın her evladı, günü geldiğinde aynı sizin evlatlarınızın ve kardeşlerinizin yaptığını yapmaya hazırdır. Bizler içtenlikle kendi inancımız, dinimiz ve vatanımızın geleceği için gerektiğinde seve seve şahadeti göze almış insanlarız. Şuna içtenlikle inanıyorum; sizlere saygı şehitlerimize saygıdır. Size göstermiş olduğumuz hürmet, şehitlerimize göstermiş olduğumuz hürmettir. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Bu toplumun içerisinde de en fazla saygıya ve hürmete layık olan sizlersiniz. Bu akşam buraya teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA