USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

SES YARIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl düzenlediği ‘Gençler Arası Ses Yarışması’ finalleri Ankara’da yapıldı.

SES YARIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK
12-12-2022 15:46
12-12-2022 15:48
BALIKESİR
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen katılım sağlayan Muhammed Meki Akıl, seslendirdiği ‘Kerkük Divanı’ şarkısı ile birinciliği kılpayı kaçırıp, ikinci oldu. Ses Yarışmasının jüri üyeliklerini ise Türkiye’nin yakından tanıdığı ün isimlerden oluşan Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Elif Buse Doğan ve Ersay Üner yaptı.

Aynı zamanda Petrolkent Gençlik Merkezinin gönüllü gençlerinden olan Akıl, daha öncede birçok başarıya imza atmıştı.

BAKAN KASAPOĞLU ÖDÜLÜNÜ VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden ödülünü alan ve Batman’ı gururla temsil eden Muhammed Meki Akıl, müziğe aralıksız devam edeceğini söyledi.

Akıl “Hedefim bu yarışmada birinci olmaktı. Ancak ikincilik kısmet oldu. İnşallah önümüzdeki Gençler Arası Ses Yarışmasında, hem hayalimdeki birinciliğe ulaşmak, hemde Batman’lı gençlere örnek olmak için daha çok çalışacağım. Her zaman yanımda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın İbrahim Rüzgâr’a, yanımda her zaman bir abi gibi duran Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Osman Veysel Özdaş’, gençlik liderlerimize, aileme ve yanımda olan herkese teşekkür ediyor, bu ödülümü onların armağan ediyorum” diye konuştu.

“GENÇLERE NE YAPSAK AZDIR”

Gençler Arası Ses Yarışmasında Türkiye ikincisi olan Muhammed Meki Akıl’ın müziği ve saygınlığı ile örnek bir insan olduğunu belirten Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş “Destek verildiği zaman gençlerimizin her alanda neleri başarabileceğine şahit olduk. Ankara’da ilimizi temsilen katılıp gururlandırdığımız için çok mutluyuz.

Özelikle Ankara7da bulunan hemşerilerimizi de yanımızda görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özdaş, Batman gençleri adına büyük işler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA