USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SÜPER LİGE YÜKSELEN JUDOCULARDAN ÖZPERK’E ZİYARET

Ankara’da yapılan Süper Lig Müsabakalarına katılım sağlayan ve Süper Lige çıkan judo takımlarının antrenör ve sporcuları, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ettiler.

SÜPER LİGE YÜKSELEN JUDOCULARDAN ÖZPERK’E ZİYARET
13-12-2023 18:17
13-12-2023 18:21
Google News

Türkiye Judo Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan Süper Toto Süper Lig müsabakaları ve yükselme maçları Ankara’da oynanmıştı. Batman’ı temsilen Yurdu Spor Kulübü ve Özel idare Gençlerbirliği Spor kulübü müsabakalar katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Batman takımlarından erkeklerde Yurdum Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü olarak, kadınlarda ise Özel İdare Gençlerbirliği Spor üçüncü olarak Süper lige çıkmayı başardılar.

Kadın ve erkeklerde Süper Lige çıkan 2 takımı da tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk,  aynı başarının Süper lig müsabakalarında da gösterilmesini diledi.

İl Müdürü Özperk “Gençlik Spor olarak bütün branşlarda ilimizin en iyi liglerde temsil edilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Batman’da gençlerimiz ve sporcularımızın gelişimi için her zaman elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam edeceğiz. Allah bütün takımlarımızın ve sporcularımızın yardımcısı olsun” diye konuştu.

Antrenör ve sporculara Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat’ta eşlik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?