USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“TARIM ARAZİLERİNİ İMARA AÇILMASINI DOĞRU BULMUYORUZ VE KARŞIYIZ”

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, tarım arazilerinin imara açılmasını doğru bulmadıklarını belirterek projeden vazgeçilmesini istedi.

“TARIM ARAZİLERİNİ İMARA AÇILMASINI DOĞRU BULMUYORUZ VE KARŞIYIZ”
18-11-2022 17:28
18-11-2022 17:29
BATMAN
Google News

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız “Biz Saadet partisi olarak diyoruz ki her zaman Batmanımız için en uygun ve en hayırlı Projeler üretilsin ve devreye konulsun özellikle kamuoyunun dikkatini bir konuya çekmek istiyoruz. Batman Belediyesinin verimli tarım arazilerinin imara açılmasını doğru bulmuyoruz ve tarım arazilerinin imara açma projesinden vazgeçilmesini istiyoruz.

Saadet Partisi olarak karşıyız bu tür imar projelerine bunun yerine biz Saadet Partisi olarak önerimiz şehir içinde kent merkezinde kaderine terk edilmiş Aydınlık Evler, Yeni Mahalle, Raman, Şirinevler, Hürriyet, Kısmet, Karşıyaka, Kısmet, Sağlık, Akyürek ve ismini saymadığımız birçok mahallemizde kentsel dönüşüm projesinin uygulanması daha uygun olur bu projeye biz inanıyoruz ki aklıselim bütün Batmanlılar onay verecektir. Umarız bu uyarımızı Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Ekrem Canalp Dikkate alırlar” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA