USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

UZMAN EĞİTİMCİ DİŞİKIRIK’TAN YARIYIL MESAJI

Uzman Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık, 23 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

UZMAN EĞİTİMCİ DİŞİKIRIK’TAN YARIYIL MESAJI
18-01-2023 16:22
18-01-2023 16:23
BATMAN
Google News

İlimizde VIP C9 Kurs, Özel C1 Kurs Merkezi ve Kozluk Teknogenç Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık, 23 Ocak-03 Şubat arasında 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini gerektiğini belirtti.

Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum diyen Uzman Eğitimci Dişikırık “ Öğrenciler 15 günlük tatil sürecinde kendilerine de vakit ayırmaları gerekiyor. Anne ve Babalarının yardımıyla sosyal aktivitelere özen gösterilmesi çocuğumuzun daha verimli bir tatil geçirmesi açısından çok önemlidir. Tatil Demek sadece dinlenmekten ibaret değildir.

15 günlük tatil için mutlaka bir program hazırlanması gerekiyor. İlk dönemin zayıf derslerinin tekrarının yapılması çok önemli bir husus. Ayrıca öğrencilere en önemli tavsiye olarak her gün düzenli kitap okumaları gerektiğini belirtmek isterim. Tatil sürecinde en az 3 veya 4 kitap bitirilirse çok iyi olur” ifadelerini kullandı.

Uzman Eğitimci Dişikırık, son olarak bütün öğretmen, öğrenci ve ailelerine huzur dolu bir yarıyıl tatil diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA