USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ CANALP KOZLUK’TAYDI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bir dizi açılış ve iftar programına katılmak üzere Kozluk’a gitti.

VALİ CANALP KOZLUK’TAYDI
20-03-2024 15:14
20-03-2024 15:19
Google News

Kozluk ziyaretinde Vali Canalp’a eşi Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu eşlik etti. Girişim tesisi, okul, park ve mutfak akademisi açılış programlarından sonra vatandaşlarla iftar yapıldı.

KADIN GİRİŞİM TESİSİ AÇILDI

Vali Ekrem Canalp, eşi Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Kozluk Kaymakamlığı destekleriyle kurulan Kozluk Hazo Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yöresel Yemekler Üretim Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

UYGULAMA OKULU VE KÖPRÜBAŞI İLKOKULUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Vali Canalp, eşi Ayten Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu ile birlikte Kozluk’ta yapımı tamamlanan 100.Yıl Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Köprübaşı İlkokulunun açılışını gerçekleştirdi.

BELEDİYE’NİN ONARDIĞI PARK HİZMETE AÇILDI

Vali Canalp, eşi Ayten Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu ile birlikte Batman Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılarak çimlendirilen ve çocuk oyun grupları yerleştirilen Kozluk 15 Temmuz Şehitler Parkının açılışını gerçekleştirdi.

MUTFAK AKADEMİSİ AÇILDI

Vali Canalp, eşi Ayten Canalp ile birlikte Kozluk Kaymakamlığı destekleriyle Kozluk Öğretmenevi bünyesinde kurulan Kozluk Mutfak Akademisinin açılışını gerçekleştirdi.

İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Kozluk’ta açılış ve ziyaretler gerçekleştiren Vali Ekrem Canalp, eşi Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu son olarak iftar programına katıldı.

Canalp ailesi ve Milletvekili Nasıroğlu, Kozluk Kaymakamlığınca Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İftar programında şehit aileleri, gaziler, kamu görevlileri ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?