USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

VALİ CANALP “PROJELER KARARLILIKLA GERÇEKLEŞECEK”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, şehrin kir ve gürültü yapan işletmelerinin Küçük Sanayi Siteleri şeklinde şehrin dışına çıkarılması projelerini hayat geçireceklerini açıkladı.

VALİ CANALP “PROJELER KARARLILIKLA GERÇEKLEŞECEK”
29-01-2023 15:30
29-01-2023 11:13
BATMAN
Google News

Hafta sonu Batman Belediyesinde Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında ve Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan koordinatörlüğünde yapılan sektörler buluşmasında, önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan 10 sektör temsilcileri, Batman Çayı çevresinde tahsisi yapılacak arazilerde son derece modern ve arıtması, atık toplama sistemleri ile çevreci siteler kuracaklarını ifade ettiler.

Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş toplantıda konuşarak, kamuoyunda bazı çatlak, art niyetli ve maksadını aşan seslere rağmen, Batman ve Batmanlının geleceğini düşünerek, istihdama ve çevreye duyarlı bu projeler hayat geçirilecektir.

Ticaret Müdürü Kalkan; Bu sektörler şehrin hem çevresini kirletmekte, hem de gelişmeye kapalı durumdalar, KSS şeklinde yerleşim imkanına sahip olsalar, şehrin Sosyoekonomik durumuna çok fazla katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.

Vali Canalp; Her türlü engellemeye ve bazı bürokratik süreçlere rağmen, bir iki ay içinde bu taleplere cevap verecek ve her sektörün kesimin Batman çayı kenarına yerleşmelerini sağlayacağız, hem çevreyi koruyacak, hem de istihdam sağlayacağız dediler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA