USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ CANALP, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ AĞIRLADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Valiliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ vesilesiyle Şehit Yakınları ile Gazi ve Aileleri Onuruna düzenlenen yemek programında şehit yakınları ve gazileri ağırladı.

VALİ CANALP, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ AĞIRLADI
15-07-2022 18:04
Google News

İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen yemek programına; Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eray Akkavak, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Müftüsü Nihat Kök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, şehit yakınları, gazileri ile aileleri katıldı.

Yemekten sonra şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA