USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ CANALP’TAN GENÇLİĞE TAM PUAN

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezini ziyaret etti.

VALİ CANALP’TAN GENÇLİĞE TAM PUAN
23-01-2023 00:59
23-01-2023 01:00
BATMAN
Google News

Batman Gençlik Merkezinde İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Canalp, yapılan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra kütüphane ve verilen kursları gezdi. Kütüphane ve kurslarda gençlerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, ardından beraberindekilerle günün yorgunluğunu atmak için Has odada kendisini bekleyen gençlerle bir araya geldi.

VALİ CANALP’A TÜRKÜ SÜRPRİZİ

Batman Gençlik Merkezinde bulunan Has odada, gençlerin türkü sürpriziyle karşılaşan Vali Canalp, okunan Kürtçe ve Türkçe türküler karşısında duygulandığını ifade etti.

Vali Canalp “Türkü dinlemek insanı mutlu edip, geçmişe götürüyor. Bugünde farklı bir etkinliğimiz oldu. Hem Türkçe hem de Kürtçe güzel ezgiler dinledik. Gençlerimizin emeğine ve yüreğine sağlıktır. Sabah erken saatlerde başlayan yoğun programımız, gençlerimizle keyifli bir şekilde son buldu. Kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Vali Canalp’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in yanı sıra, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Belediye Başkan Yardımcıları, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Gençlik Şube Müdürleri,  Gençlik Liderleri, gönüllü gençler ve kursiyerler eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA