USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YANGIN TATBİKATI YAPILDI

TPAO’nun Batıraman Ana Kampı’nda Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve ortak tüm kurumların katılımıyla geniş çaplı bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

YANGIN TATBİKATI YAPILDI
19-01-2023 17:41
19-01-2023 17:45
BATMAN
Google News

Batman Valiliği organizasyonunda yapılan son zamanların en geniş kapsamlı yangın ve doğal afet tatbikatı TPAO, TÜPRAŞ, Belediye, AFAD ve polis teşkilatı ile koordineli olarak gerçekleştirildi.

Amacına ulaşması için uzmanların büyük bir titizlik içerisinde hareket ettiği tatbikatı Vali Canalp’in yanı sıra diğer kuruluşların yetkilileri de izledi.

Yapılan tatbikata Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Afet ve Acil Durum ( AFAD) İl Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Bakır,  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan katıldı.

Senaryoya göre 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda plastik imalatı yapan işyerinde yangın çıktığı, ayrıca içeride çalışanların mahsur kaldığı bilgisi üzerine belediye itfaiye ekipleri ile beraber sağlık, polis, elektrik, doğalgaz ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

İcra edilecek tatbikatın veri girişleri afet yönetim karar destek sistemi olan AYDES üzerinden eş zamanlı olarak yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA