USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YARASALAR COŞTU!

Temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

YARASALAR COŞTU!
18-04-2022 16:07
Google News

Batman Petrolspor, sahasında Hendekspor’u 2-1’lik skorla geçti ve en yakın takipçi Kütahya sahasında Elazığspor ile berabere kalarak, Petrolspor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaklaşık 15 Bin taraftar sahaya akın ederek, ‘şampiyonluk’ halayı çekti.

Batman Petrolspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 2005-2006 Futbol sezonunda 2. Lig’den düşen Petrolspor tam 16 yıl aradan sonra yeniden 2. Lige çıkmayı garantiledi.

Sezon başından buyana Petrolspor’a verdiği destekle bilinen Vali Hulusi Şahin, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve diğer il yöneticileri de protokol tribününde büyük sevinç yaşadı.

Batman'da taraftarlar, Yarasalar Taraftar lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya ve tribün lideri Şahin Ete öncülüğünde takımlarının şampiyonluğunu Atatürk Parkında saat 21.00'de bir araya gelerek coşkuyla kutladı.

Petrolspor taraftarları, sokağa dökülüp, konvoy ve meşaleler ve bayraklarla şampiyonluğu çılgınca kutladı. Şampiyonluk kutlamasına Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Petrolspor futbolcu ve teknik heyeti de kutlamalara katılarak taraftarlarla şampiyonluğu kutladılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA