USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YAŞAM’DAN ANLAMLI ETKİNLİK

Yaşam Hastanesi, Dünya Kalp Günü için farkındalık oluşturarak Bisiklet Turu düzenledi.

YAŞAM’DAN ANLAMLI ETKİNLİK
26-09-2022 14:22
26-09-2022 14:23
Google News

Batman Park AVM önünden başlayan ve geleneksel olarak her sene düzenlenecek olan Bisiklet Turu, Yaşam Hastanesi önünde son buldu.

Yoğun katılımın olduğu tura Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Emniyet Şube Müdürleri, İş İnsanı Emin Çelik ve Semir Ayhan, Yaşam Hastanesi yönetiminden Mehmet Dinç ve Emrah Dinç, Yaşam Hastanesi hekimleri ve çalışanları, BATBİT (Batman Bisiklet Topluluğu), Süslü Kadınlar Bisiklet Topluluğu ve çok sayıda Batmanlı katıldı.

‘Kalp Sağlığın İçin Pedal Çevir’ sloganı ile düzenlenen tur sonunda Yaşam Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Zübeyir Acar kalp sağlığının önemi hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından konuşan Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, bu organizasyon için Yaşam Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, sağlık temelli etkinliklerin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz ve gelenekselleştirmeyi planladığımız Bisiklet Turu etkinliğimiz devam edecek” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA