USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

YAŞAR, SEÇİM GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman Milletvekili adayları sabah kahvaltısında kentte görev yapan yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

YAŞAR, SEÇİM GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ KONUŞTU
06-05-2023 11:15
06-05-2023 11:16
Google News

CHP İl Başkanlığı’nca tertip edilen programa katılan milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Dicle Arslan, Abdullah Polat, Metin Banlı ve İl Başkanı Hikmet Duruş kahvaltı etkinliğinde gazetecilerle bir araya geldi.

"SEÇİM İHBAR HATTI KURACAĞIZ"

Seçim güvenliği konusunda basın mensuplarına konuşan Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar "Kamu görevlilerine sesleniyorum; taraf olmayın ve işinizi yapın. Eğer liyakatin dışına çıkarsanız bunun hesabını verip bedelini ödersiniz.

Ayrıca benim olduğum yerde kimse seçmene baskı yapamaz. Böyle bir şeye asla izin vermem. Seçmen kağıtlarından tutun da sandık başında maruz kalınan ya da şahit olunan her haksızlığı, usulsüzlüğü ihbar etmeniz için bir hat kuruyoruz.

“AYAK İZLERİMİZİ TAKİP EDİYORLAR”

İktidar partisinin adaylarının kendilerinin görüşerek partilerine kattıkları kişilere baskı kurduğunu kaydeden Yaşar “Ziyaretlerimizi takip edip bizden sonra gidip yalan vaatleriyle ikna etmeye çalışıyorlar. Sanki 21 yıldır iktidarda değillermiş gibi konuşuyorlar. Fakat vaatleri boşa gidecek, çünkü ticarethane gibi kullandıkları bu, yandaş akraba iktidarı bitecek" dedi.

"YEREL YÖNETİMLERLE ORTAK ÇALIŞMA"

Yerel yönetimlerle ortak çalışma yaptıklarını ifade eden Yaşar “Batman'da daha önce ortaya çıkan ikiliği ortadan kaldıracağız. Hangi partiden olursa olsun belediye ile sürekli ortak ve koordineli olarak çalışacağız" diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA