USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

YAZAR ÖZMEN’DEN ‘İYİLİK YOLCULARI’ SÖYLEŞİLERİ

Gazeteci Yazar Metin Özmen ‘Değerler Eğitimi’ ve ‘Dilimizin Zenginlikleri’ projeleri kapsamında Siirt’e bağlı Kurtalan ilçesi Akdoğan ve Yunuslar anaokulu ve ilkokulu öğrencilerine ‘İyilik Yolcularına Altın Hikayeler’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

YAZAR ÖZMEN’DEN ‘İYİLİK YOLCULARI’ SÖYLEŞİLERİ
21-02-2024 23:30
21-02-2024 23:32
BATMAN
Google News

Köy okullarının anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle bir araya gelen gazeteci yazar Metin Özmen, kendi yazmış olduğu ‘İyilik Yolcularına Altın Hikayeler’ ve ‘Nurdan Hikayeler Değerler Eğitimi’ kitaplarından alıntılarla Değerler Eğitimi kapsamında Arkadaşlık, Adalet, Hayvan sevgisi, Merhamet, Şefkat, Sorumluluk, Çalışkanlık, Anne-Babaya saygı, Okuma aşkı, Anne duası, Peygamber sevgisi, İlim sevgisi, Helal lokma gibi konulara değindi.

ÖZMEN KİTAPLARINI İMZALADI

Söyleşilerin çok verimli geçtiğini belirten okul müdürleri Berna Akpınar ve Belgin Akbulut yazar Özmen’e teşekkür ettiler. Özmen, konferansın sonunda okul öğrencilerine ‘İyilik Yolcularına Altın Hikayeler’ ve ‘Nurdan Hikayeler Değerler Eğitimi’ kitaplarını imzaladı. Akdoğan mezrasında bulunan Akdoğan İlkokulu okul öncesi öğretmeni Leyla Şen Pacal’ın organizesiyle bu okullara gittiğini belirten Özmen, köylerin saf ve temiz kalpli öğrencileriyle buluşmanın sevincini yaşadığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?