USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

YENİDEN REFAH'TA İLK ADAY ADAYI TAŞ OLDU

14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi'nden Batman’da ilk aday adaylığını açıklayan isim Fethullah Taş oldu.

YENİDEN REFAH'TA İLK ADAY ADAYI TAŞ OLDU
12-03-2023 00:27
BATMAN
Google News

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten ve parti içi birçok kademede görev alan Jeoloji Mühendisi İş insanı Fethullah Taş, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığını açıklayarak dosyasını resmen teslim etti.

10 yıla aşkın siyasetin farklı alanlarında bulunan Fethullah Taş yaptığı açıklamada "Birlik beraberlik ve kardeşliği ön planda tutarak partimin bayrağını Batmanda dalgalandırmak ve yıllardır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün sayın İl Başkanımız Ziyaulhak Yamaç‘a başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum. Ülkemiz için son derece önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçimlerin sonrasında yapılacak çalışmalarla ülkemizi ve memleketim Batman’ı daha büyük hedeflere ulaştırabilmek hedefindeyim. Şahsıma milletvekilliği görevi verildiği taktirde bu hedefler doğrultusunda milletimize daha fazla hizmet etmeyi arzulamaktayım. Proje bazlı faaliyetleriyle şehrim için gece gündüz çalışarak yatırım ve istihdamı arttırarak milletimize hizmet etmek amacı ve ülkemizin daha da ilerlemesi için Yeniden Refah Partisi Batman Milletvekili aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA