Ana içeriğe geç

Batman Express, son dakika haberleri, yerel en güncel gelişmeler, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, gündem, spor, teknoloji ve Türkiye geneli tüm özel haberler...

YOL VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol açma, asfalt serimi, sathi kaplama, yol ve parke yama ile kaldırım, kavşak ve orta refüj düzenleme çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor.

YOL VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelinde ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve mevcut yolların iyileştirilmesi amacıyla birçok noktada çalışma yürütüyor.

Hazırlanan program kapsamında ekipler; yeni yol güzergâhlarının açılması, asfalt ve sathi kaplama uygulamaları, yol bakım ve onarımı, parke ve bordür çalışmaları ile kavşak ve orta refüj düzenlemelerini eş zamanlı gerçekleştiriyor.

YENİ ULAŞIM GÜZERGÂHLARI AÇILIYOR

Yol açma çalışmaları kapsamında Tilmerç Mahallesi Mehtap Caddesi, Bayındır Mahallesi Rezidans Düğün Salonu çevresi, Çamlıtepe ile Korik mahallelerini birbirine bağlayan Asya Caddesi, Gültepe Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi ve Erköklü Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantısında çalışmalar devam ediyor.

Güneybatı Çevre Yolu üzerinde ise ulaşım altyapısının önemli bölümlerinden biri olan köprü yapım çalışmaları sürdürülüyor.

ASFALT VE SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI

Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi’nde asfalt serimi yapılırken, Tilmerç Mahallesi’nde asfaltlama öncesi hazırlık çalışmaları yürütülüyor.

Çamlıtepe Mahallesi’nde zemin düzenleme ve yol hazırlığı yapılırken, Şafak ve Aydınlıkevler mahallelerinde asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bayındır Mahallesi’nde ise yol yüzeylerinin yenilenmesi amacıyla sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.

PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Parke ve bazalt yama ekipleri Tilmerç, Gültepe, Ziya Gökalp ve Yeni Mahalle başta olmak üzere farklı noktalarda çalışma yürütüyor.

Edip Solmaz Caddesi, Şehit Yusuf Erin Caddesi, Beşikçi Caddesi ve Raman Caddesi ile çeşitli sokaklarda bozulan yol ve parke yüzeyleri onarılıyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde bordür yenileme ve döşeme çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER YENİLENİYOR

Gültepe Mahallesi’nde kaldırım, kavşak ve orta refüjlerde tadilat çalışmaları yapılırken, kent genelinde ihtiyaç belirlenen noktalarda kavşak düzenlemeleri sürdürülüyor.

Batman Belediyesi, yürütülen çalışmalarla yeni ulaşım güzergâhlarının oluşturulması, mevcut yolların bakım ve onarımının yapılması ve kent genelindeki üstyapı eksikliklerinin giderilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle