Eğitim

100. YIL ETKİNLİK KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl Kutlamaları Komisyonu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

100. YIL ETKİNLİK KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI
23-08-2023 13:22
23-08-2023 13:23
BATMAN

 

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari katta bulunan çalışma odasında gerçekleşen Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları komisyonu toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen ve komisyon üyeleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'ın konuşmasıyla başlayan komisyon toplantısı görüş ve önerilerle devam etti.

Müdür Mahmut Kurtaran, Cumhuriyetin 100. yılının aynı zamanda Türkiye'nin yeni bir yüzyıla adım attığı anlamına geldiğini vurguladı. Millî mücadele ruhunun Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturduğuna değinen İl Müdürü Kurtaran, milli mücadelenin sadece Türk milletinin değil, aynı zamanda tüm dünya milletlerinin bağımsızlık ve özgürlük arayışına ilham kaynağı olduğunu belirti.

Bu özel yılda yapılacak etkinliklerin, milli birliği ve beraberliği daha da pekiştireceğine vurgu yapan İl Müdürümüz; İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu kapsamda kültürel etkinlikler, sanatsal projeler, sportif etkinlikler ve tarihi geziler gibi bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini belirtti.

Müdür Kurtaran son olarak, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü vesilesiyle; gençlerin milli değerlere sahip çıkan, tarihini bilen ve geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmelerine destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER