Gündem

5 AKADEMİSYEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Batman Üniversitesi akademisyenleri tarafından, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları kapsamında 5 buluşma gerçekleştirildi.

5 AKADEMİSYEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
28-03-2024 11:29

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları kapsamında gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Nursezen Kavasoğlu ‘Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler’ konulu sunumuyla Batman Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Batman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Serap Gülçin Çetin ‘Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Özlem Bezek Güre ‘Üniversite Hayatına Dair Merak Edilenler’ konulu bir eğitim verdi.

‘Reklamlar Nasıl Çözümlenir’ konulu sunumuyla Öğr. Gör. Fatma Deniz, Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu. Haftanın son buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Sercan Kaya ‘A'dan Z'ye Karaciğer Sağlığı’ konulu sunumu ile Mevlana Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Akademisyenlerin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER