Politika

AK PARTİ'DEN İLK ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

AK Parti'de, 2023 seçimleri öncesi milletvekilliği aday adaylığını açıklayan ilk isim belli oldu.

AK PARTİ'DEN İLK ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
05-02-2023 13:13
05-02-2023 13:15
BATMAN

AK Parti Batman Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Uzman Eğitimci İş insanı Cuma Dişikırık “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam” dedi.

Cuma Dişikırık yaptığı açıklamada “Allah nasip eder, büyüklerimiz uygun görürse doğduğum, ekmeğini yediğim ve suyunu içtiğim Batman'dan AK Parti Batman Milletvekili aday adayı olacağımı hemşerilerimizle resmen paylaşmak istiyorum” dedi.

AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanlığı görevini yürüten ayrıca parti içi birçok kademede görev alan Uzman Eğitimci İş insanı Cuma Dişikırık, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için AK Parti'den aday adaylığını açıklayarak “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerin büyük önem teşkil ettiğini belirten Dişikırık “Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde mükemmel bir ivme kazanan, güçlenen ve hızla büyüyen ülkemizde, AK partimizin ortaya koyduğu ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ vizyonu ve hedefleri doğrultusunda gerçekleşecek olan 2023 seçimleri ülke genelinde, Batmanda ve şahsımda çok büyük bir heyecan uyandırmaktadır.

Dünya kamuoyunun dikkatinin üzerinde olduğu, ülkemiz ve Batman için büyük bir önem arz eden 2023 seçimleri için yasal start alınmadan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman olduğu gibi yanında olduğumu açıklıyorum. Bu süreçte gönüllü ve istekli bir siyasetçi olarak büyüklerimizin uygun görmesi ve takdir etmesi durumunda, doğduğum topraklarda sorumluluk almaya hazır olduğumu belirterek AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı olduğumu kamuoyuna saygıyla sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Batman halkının, akraba, dost, hemşeri ve tüm partililerimizin duasını ve desteğini bekliyorum diyen Dişikırık; Cenabı Allahtan her şeyin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER