Gündem

AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Valiliği himayelerinde Batman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle yürütülen ‘Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları’ projesinin kapanış programına katılarak, projede gönüllü görev alan 131 akademisyene teşekkür belgesi verdi. 

AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
24-04-2024 14:53
24-04-2024 14:55

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları projesinde görev alan akademisyenlerle bir araya gelen Vali Canalp, bundan 40-50 yıl öncesinde ülkelerin kalkınmasında ve gelişmesinde yaşanan tartışmaların odağında ‘eğitim’ olduğunu belirterek, bugün halen ülkemizdeki tartışmalarında herkesin reçetesindeki çözüm noktasının eğitim olduğunu ifade etti. 

AKADEMİSYENLERE TEŞEKÜR ETTİ

Vali Canalp “Gönül’ün başka dillerde bire bir karşılığı yoktur. Binler yıl içerisinde oluşturulmuş olduğumuz, bir kavram bu. Gönüllü olabilmek de işte başka dillerde karşılığı olmayan o insanları ifade ediyor. Burada bulunan 131 insanın da her biri bir gönüldür. Hiç kimse sizi bunu yapamaya zorlayamaz.

Hiç kimse sizi, Batman’ın ilçelerine, beldelerine ve köylerine gidin diyemez. Ama siz kendi gönlünüzde kopa kopa Batman’ın ilçelerine, beldelerine ve köylerine gittiniz, öğrencilerin hayatlarına, kalplerine ve gönüllerine girdiniz. Gönülden yapmış olduğunuz bu iş için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Ekrem Canalp, projede görev alan akademisyenlere teşekkür belgesi vererek, kendilerine teşekkür etti.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER