Politika

BAŞKAN ÇETİN’İN İLÇE ZİYARETLERİ GENİŞLİYOR

Geçtiğimiz günlerde Kozluk’un Danagözü Köyü’nü ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ÇETİN’İN İLÇE ZİYARETLERİ GENİŞLİYOR
06-03-2024 14:24
06-03-2024 14:25

Bir yandan yaklaşan 31 Mart Seçimleri için hummalı bir çalışma yürüten Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, bir yandan da halkla buluşmaya devam ediyor. Danagözü Köyü’nde küçükten büyüğe herkesle diyalog halinde olduğu gözlenen Başkan Çetin’e vatandaşlar da tandır ekmeği ve kendi yaptıkları peynirden ikram ederek karşılık verdiler.

“BU HALKLA YAN YANA OLMAK, ALLAH’IN EN BÜYÜK LÜTFU OLSA GEREK”

Halkla, yine iç içe ve sıcak diyaloglar geliştiren İl Başkanı Çetin “Aslında şu ana kadar insanımıza gidilmemiş, onların dinlenmemiş olması maalesef ki çok büyük bir eksikliktir. Bu ilgisizliğin hüznü, gözlerinden de okunuyor. Ancak biz ise bunu bir iş olarak görmüyor ve aksine bu halkla yan yana olmayı, olabilmeyi Allah’ın en büyük lütfü olarak görüyoruz” dedi.

İnsanların sıkıntılarını ve hikayelerini dinlerken, Muhammet Arif Çetin’in zaman zaman duygulandığı da gözlerden kaçmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER