Spor

BASKETÇİLER KIZILTEPE'DEN ELİ BOŞ DÖNDÜLER

Batman Engelliler spor kulübü Basketbol Takımı, sezonun 14. haftasında ligdeki 14. maçında deplasmanda karşılaştığı Mardin Kızıltepe spor kulübü maçında suskunluğunu devam ettirdi.

BASKETÇİLER KIZILTEPE'DEN ELİ BOŞ DÖNDÜLER
05-02-2023 17:27
05-02-2023 17:28
BATMAN

Batman ekibi sahadan 88-61’lik bir skorla ayrıldı.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, konuk olduğu Mardin Kızıltepe Spor Kulübüne 88-61 yenilerek ligdeki 14. maçında umduğunu bulamadı. Ligdeki 10. mağlubiyetini aldı. Ev sahibi Kızıltepe ekibi, Batman ekibini 88-61’lik skorla yenerek ligdeki galibiyet serisini devam ettirdi.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, takımdaki engelli sporcularla Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini, ama bu maçta iyi bir performans sergileyemediklerini belirtti.

Kaya “Bu maçta kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceklerini, ligde daha çok maç olduğunu belirterek Batman’ı en iyi şekilde temsil etmekten başka gayemiz yok” dedi.

Kaya “2022-2023 Sezonunda lige katılmamıza vesile olan ve katkı sunan Batman Belediyesine, Tüpraş Batman Rafineri Müdürlüğüne, LAVİ‘ye ayrıca ulaşımda büyük katkıları olan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü M Şafi Özperk’e teşekkür ederiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER