Gündem

BATMANLI LİBERO SİVASSPOR'DA 72 NUMARALI FORMAYLA İLK 11'DE

1955 Batman Belediyespor altyapısından yetişen 2006 doğumlu Yunus Emre Konak, Süper Lig'de şu an 10. sırada bulunan Sivasspor'da ilk maçına çıktı.

BATMANLI LİBERO SİVASSPOR'DA 72 NUMARALI FORMAYLA İLK 11'DE
17-08-2023 15:13
17-08-2023 15:14

Türkiye'de eşine az rastlanan bir başarıya imza atan ve sadece 17 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'de forma giyen Yunus Emre Konak'ın Sivasspor'da ilk 11'de 72 numaralı formayla sahada olması Batman spor camiası tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

1955 Belediyespor Kulübü'nün Başkanı ve aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü olan Burak Eren, yaklaşık 5 yıl önce Yunus Emre Konak'ın Sivasspor'a transfer olduğunu belirtti. Eren, Batmanlı gençlere fırsat verildiğinde, bölge, ülke, Avrupa ve dünya genelinde başarılı olabileceklerini vurguladı.

Ön libero pozisyonunda oynayan Yunus Emre Konak için ‘geleceği parlak bir genç’ ifadelerini kullanan Müdür Eren, desteklerini esirgemeyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp başta olmak üzere tüm Batmanlılara teşekkürlerini iletti.

Yunus Emre Konak'ın Sivasspor'da gösterdiği performans sonrası, Süper Lig'in 4 büyük takımı olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a transfer olabileceği konuşuluyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER