Dünya

BİNLERCE KİŞİ TEPKİ GÖSTERDİ

Kur'an Nesli Platformu öncülüğünde Batman'da, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakma girişimine karşı Kur'an-a sahip çık sloganıyla bir miting düzenledi.

BİNLERCE KİŞİ TEPKİ GÖSTERDİ
22-01-2023 15:58
22-01-2023 15:59
BATMAN

Kültür Mahallesi 8 Mart Kadın Parkı yanında gerçekleştirilen mitinge, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları ve parti yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, alimler, kanaat önderleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Miting alanına gelen vatandaşlar ellerinde Kur'an-ı Kerim ve tevhit bayraklarıyla İsveç şaşırma sabrımızı taşırma, Çekin biz ellerinizi Kur'an'ımızdan, yüce kitabım Kur-an’a dokunma gibi dövizler açıldı.

Miting alanında konuşan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı “Bugün Batman meydanında toplandık. İnancımıza sahip çıkmaya and içtik. Bütün dünyaya göstermek için buradayız. Ama bu yük sadece Batman’ın yükü değildir. Bu yük sadece İstanbul’un, Ankara’nın yükü değildir. Bu yük bütün Müslümanların yükü de değildir. Bu yük bütün insanlığın görevi ve mesuliyetidir. Bizler Müslümanız hiç kimsenin inancına hakaret etmeyiz.

Rabbimiz bunu bize yasaklamıştır. Hem Türkiye hükümetine hem de bütün İslam coğrafyasındaki hükümetlere, iktidarlara sesleniyoruz. Gelin artık yeryüzünde İslam düşmanlığının önünü kesecek çalışmalar yapın. Zayıf değilsiniz, aciz değilsiniz ama bir eksiğiniz var birlik değilsiniz. Bölük pörçüksünüz. Birliğinizi dağıtan suni gündemlerden vazgeçin. Biz Müslümanlar vahdet içerisinde olursak, birlik içerisinde olursak hiç kimse bizim kutsallarımıza yan gözle bakamaz” dedi.

Program Molla Mehmet Ali Altun hocanın yapacağı dua ile son buldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER