Politika

DEM PARTİ’DEN BİRECİK’TE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA!

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde DEM Parti binasına yapılan saldırılar ile ilgili DEM Parti Batman, olayla ilgili basın açıklaması yaptı.

DEM PARTİ’DEN BİRECİK’TE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA!
09-05-2024 16:48

DEM Parti Batman yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan partimize yönelik baskı, tehdit ve algı operasyonları da devam ediyor. Sandıkta halkın iradesini yok saymaya çalışanlar politik ömürlerini biraz daha uzatmak için beyhude çabalar içerisine girmektedir.

Partimize ve halk iradesine yönelik saldırıların sonuncusu da Riha’nın Birecik ilçesinde meydana geldi. Büyük bir güçle sandıklarda, sokaklarda öre öre kazandığımız zaferimiz ilk başta hilelerle gasp edilmek istendi. Partimize yönelik desteği kendisine yapılmış sayan, on yılların mücadele ve kazanımlarını görmeyen Mehmet Begit partimizden istifa ederek Birecik halkının iradesine ihanet etmiştir. Ardından ihanetçi yüzü teşhir edilen Begit kimi odaklardan aldığı güçle tehditlere ve saldırılara başlamıştır. Yaşanan son olayda da parti binamız Begitin kardeşi ve çeteleri eliyle kurşunlanmıştır. Baskıya, tehdite ve şiddete hiçbir zaman boyun eğmeyen partimizin bu baskı ve tehdide de halkımızla beraber boyun eğmeyeceğini kamuoyuyla paylaşıyoruz. 31 Mart kazanımları iktidar bloğunun hezimetiyle sonuçlanınca, şer odakların partimize yönelik saldırıları artmıştır. Bilinsin ki 31 Mart Zaferi gibi güçlüyüz ve irademizin arkasındayız. Begit ve onun zihniyetindekilere en büyük cevabımız on yılların direnişi, mücadele hattı ve baş eğmez duruşumuzdur. Bugüne kadar bir kez olsun boyun eğmeyen, korkmayan, geri çekilmek bir yana her daim halkla büyüyen partimiz özgürlük mücadelesine en güçlü şekilde sürdürecek ve Halk olarak bu ihanetçi, gaspçı, çeteci zihniyete karşı direnişimize ve demokrasi mücadelemize devam edeceğiz”denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER