Politika

DEMİR “BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Sason’da seçimi kazanan AK Parti’nin adayı İrfan Demir “Bugün burada olmamın ve belediye başkanlığına seçilmemin sizlerin güveni ve desteğiyle gerçekleştiğini belirtmek isterim” dedi.

DEMİR “BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
01-04-2024 16:38
01-04-2024 16:39

AK Parti Sason Belediye Başkanı İrfan Demir “Sizlerin bana olan inancı ve desteği, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu seçim sürecinde, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, sorunlarınızı dinledim, taleplerinizi not aldım ve vizyonumuzu şekillendirmede sizin fikirlerinizi ön planda tuttum. Sizlerin ihtiyaçlarına odaklanarak, birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışacağımızı söz veriyorum. Şimdi, seçim kampanyası boyunca gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür etmek istiyorum.

Her birinizin katkısı, bu başarıyı mümkün kıldı. Bundan sonra da, şeffaflık, adalet ve katılımcılık ilkeleri doğrultusunda çalışarak, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için gayret edeceğim. İlçemiz için birlikte güzel işlere imza atacağımız günlerin heyecanını paylaşıyorum. Bize destek veren ve vermeyen tüm Sason halkının belediye başkanı olarak herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER