Gündem

ERDOĞAN, BATMANLILARA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’da resmi rakamlara göre 55 bin kişinin katıldığı mitingde Batmanlılara seslendi.

ERDOĞAN, BATMANLILARA SESLENDİ
10-05-2023 17:20
10-05-2023 17:22

14 Mayıs'a günler kala seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Batman mitinginde vatandaşlarla buluştu.

On binlerce vatandaşın meydanlarda yer aldığı Batman'da Başkan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Batman mitinginde 55 bin kişinin meydanda olduğunu açıkladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Erdoğan "Ancak Kandil'e bahar getirir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ErdoğanBugün Batman'da 55 bin kişi var. Pazar günü sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerine ders veriyor muyuz?

Batman'ın güzel insanları, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerin vasıtasıyla Batman'ın tüm ilçelerindeki kardeşlerime selamlarımı yolluyorum.

Dicle size nasıl sevdalıysa biz de size kara sevdalıyız Batman. Biz Batman'ı birileri gibi istismar için değil, Allah için seviyoruz. Başkaları Batman'ın yollarını sadece seçimden seçime hatırlarken biz her fırsatta Batman'ın misafiri olduk.

Partimizin kongreleri vesilesiyle dava arkadaşlarımızla dayanışmamızı güçlendirdik. Batmanlı kardeşlerimizin sıkıntılarını takip ettik, ilgilendik ve çözüm yolları aradık” dedi.

"BU HİKAYEYİ BİRLİKTE YAZDIK"
Biz bu topraklarda bin yıldır iç içe, omuz omuza yaşadık diyen Erdoğan “Gerekirse istiklal ve istikbalimizi korumak için yan yana mücadele ettik. Çanakkale Şehitliğinde koyun koyuna yatanlar bizim atamızdır. Cumhuriyeti bir umut olarak kuranlar bizim dedelerimizdir. Tek parti CHP'sinde zulüm edilenler de yine bizim büyüklerimizdir.

Menderes'le, Özal'la, Erbakan'la yol yürüyen bizleriz. Terör örgütünü açtığı çukurlara sizlerle beraber gömdük. Bu hikayeyi birlikte yazdık. Batman'ın tercihinin Türkiye Yüzyılı'ndan yana olacağından yana şüphem yok.

Bay Bay Kemal getirse getirse ancak Kandil'e bahar getirir. Ancak hapisten çıkma hayalleri kuran bebek katillerine bahar getirir. Bay Bay Kemal 15 Temmuz gecesi milletimizin tepesine bomba yağdıran FETÖ'cü hainlere bahar getirir” ifadelerini kullandı.

BATMAN’A YAPILAN YATIRIMLARI SIRALADI.

Batmanlı çiftçilerimiz toprağını ekiyor, mahsulünü topluyor. Batman'ın dağlarında gönül huzuruyla gezebiliyor. Teröristlerin cirit attığı noktalarda kınalı kuzuların sesleri var... Dünyanın dört bir yanında insanlar Batman'a gelebiliyor. Batman'ın turizmde de yıldızı parlıyor.

Batman'ı seviyoruz derken bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Biz aşkımızı hem sözle hem de icraatlerimizle yapıyoruz.

Batman'a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Peki bu HDP'nin bir yatırımı var mı? CHP'nin var mı? Onlarda bol laf var.Batman'da üniversiteyi kim kurdu? Biz kurduk.

39 spor tesisi yaptık. Sağlıkta 795 yataklı 8 hastane dahil 41 tesisin yapımını tamamlayıp hizmete açtık. Biz yaptık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER