Gündem

“ESNAFIMIZIN RAHATLAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin daha rahat ticaret yapmaları için İş Bankası ile protokol imzaladı.

“ESNAFIMIZIN RAHATLAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
23-05-2024 13:43
23-05-2024 13:44

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza attı. Başkan Çiftçi, İş Bankası ile protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerin Pos kesintilerinden indirimli hizmet almasını sağlayacak

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi “Esnaflarımızın sıkıntı yaşadığı bir dönemden geçiyoruz. Bu riskli ve sıkıntılı zamanlarda üyelerimizin en rahat şekilde ve maddi kazançlarının artmasına yardımcı olmak için Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak muhtelif kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yaparak esnaflarımızı rahatlatmaya çalışıyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.

Daha öncede esnaflarımızın dile getirdiği pos kesintilerinin yüksek olduğu şikayeti sonucunda bankalar ile görüşmemiz sonucunda anlaşmalarımız devam ediyor. Bu minvalde İş Bankası ile yaptığımız POS cihazında üyelerimize indirim anlaşmasına vardık. Bu yaptığımız anlaşmayla ertesi gün çekilen işlemlerde limitsiz olarak İş Bankası kendi bankasına ait kartlarda kesinti oranı olarak yüzde 2.29 diğer banka kartlarına ise yüzde 2.69 olarak belirlendi. Aylık POS ücreti ise 119 TL’dir. Üyelerimiz bu yaptığımız anlaşmadan yararlanmak için İş Bankası şubelerine giderek pos cihazını alabilirler. Anlaşmamız yılsonuna kadar devam edecektir” şeklinde konuştu.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, son olarak üyelerine yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER