Gündem

GAZETECİ IŞIK, DÜNYA EVİNE GİRDİ

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Ahmet Işık, Elit Düğün Salonunda yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Murat Gayretli'nin kızı Merve Gayretli ile birleştirdi.

GAZETECİ IŞIK, DÜNYA EVİNE GİRDİ
04-02-2023 16:40
BATMAN

Çiftin nikah şahitliğini ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve gelinin teyzesi Fatma Canpolat yaptı.

Düğüne şahitlerin yanı sıra Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, iş insanı Bahri Müjdeci, Işık'ın gazeteci meslektaşları, STK ve dernek temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Salona müzik eşliğinde gelen gelin ve damadın muhteşem dansına dost ve akrabaları da eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular.

Salon Elit'te son zamanların en güzel düğünlerinden biri ifa edilirken, rüya gibi bir atmosferde bir araya gelen konuklar müzik eşliğinde halay çekerek düğüne renk kattılar.

Belediye nikah memuru Nuri Turgut tarafından nikahları kıyılan Işık ve Gayretli çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER