Gündem

Gençlik 15 Temmuz’da Seferber Oldu

Batman Valiliği koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hain darbe girişiminin yıldönümünde, hafta boyunca anma ve sportif etkinlikler yaptı.

Gençlik 15 Temmuz’da Seferber Oldu
17-07-2017 23:29

Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yılına özel binlerce gençle 100 metrelik Türk Bayrağıyla yürüyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. 11-16 Temmuz tarihleri arasında ’15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma’ etkinlikleri 
Kapsamında Yıldız Erkekler Basketbol, Yıldız Kız – Erkek Judo, Yıldız Kızlar Voleybol, futbol, Küçük ve Yıldızlar Badminton, Küçük, Yıldız ve Gençler Hentbol müsabakaları ve 15 Temmuz’da ise tüm halka açık olan  ’15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma halk koşusu yapıldı. Hafta boyunca boş durmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenör, sporcu ile personelleri Demokrasi Meydanında sabaha kadar nöbet tutarak vatan hainlerine karşı dimdik ayakta olduğunu gösterdi. 
İLÇELER BOŞ DURMADI
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde bulunan Kozluk, Beşiri, Sason, Hasankeyf ve Gercüş Gençlik Hizmetleri ilçe Müdürlükleri ile Batman ve Kozluk Gençlik Merkezleri bir dizi anma ve sportif etkinlik yaptı.
GENÇLİK, BU VATANIN GELECEĞİDİR
Batman Gençliğinin geçen yıl 15 Temmuz’da gösterdiği direnişini, bu yılda unutturmamak adına yine meydanları doldurdu. ‘Vatanımızın geleceği gençlerimizin elindedir’  diyen Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Bu ülke hiçbir zaman hain vatan hainlerine aman dememiş. Ülkemizi korumak ve kollamak için her an görev başındayız. Batman gençliği her zaman Devlet büyüklerimizin yanındadır. Ülkemizin geleceği ve vatanımız için Şehit veya Gazi olmaya her zaman hazırız.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER