Gündem

HASANKEYF’TE SU SPORLARI MERKEZİ KURULACAK

Hasankeyf’te su sporlarını geliştirmek ve turizmi çeşitlendirmek amacıyla yapılması planlanan ‘Su Sporları Merkezi’ için yürütülen çalışmalar Valimiz Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. 

HASANKEYF’TE SU SPORLARI MERKEZİ KURULACAK
17-10-2022 16:52
17-10-2022 16:53

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Belediye Başkan Vekili İsmail Mete, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Bakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve kurumların ilgili personeli katıldı. 

Toplantıda; hem turizm hem de eğitim amaçlı yapılacak Su Sporları Merkezi’nde; jet-ski, su kayağı, deniz bisikleti, sürat motoru, muz-ringo, parasailing gibi su üstü sporların yapılması ve eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER