Politika

HDP, STK’LARLA BULUŞTU

Halkların Demokratik Partisi Batman İl Yönetiminin düzenlediği ‘STK Buluşması’ yoğun bir katılımla gerçekleşti.

HDP, STK’LARLA BULUŞTU
29-01-2023 11:09
29-01-2023 11:11
BATMAN

Gerçekleştirilen buluşmaya HDP Batman Milletvekilli Dr. Necdet İpekyüz, görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz,  Tevgera Jinên Azad (TJA) , Barış Anneleri Meclisi, HDP, DBP Parti Meclisi üyeleri, Odalar ile İl Örgütleri ve kente bulunan sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Program İl Es Başkanı Hüseyin Sarik’in konuşmasıyla başladı. Sarik ”İl Örgütü adına tüm konuklara hoşgeldiniz diyorum. Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelmek bizler açısından çok değerli. Yoğun katılım da bizleri mutlu etti. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Ardından söz alan İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar “Öncelikle 2 gündür kurum kurum dolaşıyoruz. Kapılarını bize açan, konuk severlikleriyle, sıcak karşılamalarıyla burada bulunarak yüksek moral ve cesareti bizlerle pekiştirdikleri için özellikle bütün sivil toplum kuruluşları, odaları ve değerli basın mensuplarını il örgütü adına selamlıyor, hepsine yürekten hoş geldiniz diyoruz. Evet önemli bir günün eşiğindeyiz. Bugün sizleri dinleyeceğiz. STK’lardan sorumlu PM üyemiz, vekilimiz burada. Söz hakkı

 STK’larındır. Sizlerden gelecek olan görüş, öneri çerçevesinde geleceğe dair en azından bir yol haritası belirleyeceğiz. O yüzden sözlerimizi biz kısa tutacağız. Ve bütün güne dair söz hakkını sizlere bırakacağız. Necdet Vekil gündeme dair bir iki söz söyleyecek ve daha sonra toplantıyı yürütmek üzere PM üyemiz Raci Hocaya sözü bırakacağız. Tekrar HDP il örgütü adına yürekten bütün kurum ve kuruluşlara, STK ve basın mensuplarına hoş geldiniz diyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER