Asayiş

İL EMNİYET MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Ankara’da düzenlenen İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısına katıldı.

İL EMNİYET MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
14-01-2023 19:24
14-01-2023 19:26
BATMAN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 2022 yılında yapılan çalışmaların ve yeni yılda yürütülecek projelerin değerlendirilmesi amacıyla Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı Şehit Demet Sezen Konferans Salonu'nda düzenlenen ve iki gün sürecek İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nın Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Törene ayrıca İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, İsmail Çataklı ve Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Tümamiral Cengiz Fitoz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Başkanlar, Daire Başkanları ve 81 İl Emniyet Müdürü katıldı.
İçişleri Bakanı Soylu “Ay yıldızlı bayrağı gördüğümüzde bütün saldırılara karşı göğsümüzü siper etmeyi kendimize bir iman ahdi olarak görürüz. Tek terörist kalmayıncaya kadar, bunların etkisi bu topraklardan sıfırlanıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz. DHKP-C, PKK, TKP/ML, MLKP, MKP bütün bu örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir. Şehirlerde de 15 Temmuz’dan sonra bunlara çok önemli darbeler vurulmuştur" dedi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, tüm Emniyet Teşkilatı personeline ve sahada büyük bir özveri ve işbirliği ile ortak çalışmaların yürütüldüğü Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına şükranlarını iletti.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekildi. İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nda; Başkanlar, Daire Başkanları ve İl Emniyet Müdürleri birim faaliyetlerine ilişkin sunumlar gerçekleştirdiler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER