Ekonomi

İŞKUR’DAN ‘ÇALIŞMA HAYATINA HOŞ GELDİNİZ’ SEMİNERİ

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik ‘Çalışma Hayatına Hoş Geldiniz Semineri’ düzenlendi.

İŞKUR’DAN ‘ÇALIŞMA HAYATINA HOŞ GELDİNİZ’ SEMİNERİ
07-12-2022 15:59
07-12-2022 16:00
BATMAN

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Eğitim Kurumu ziyaretleri kapsamında Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programda gençler ile bir araya gelen İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz “Gelecekte Çalışma Hayatında başarılı olmanın yol ve yöntemini gençlerle paylaştı.  Çalışma hayatının; hayallerle başladığını, hayallerine koşmanın yolu ise “çok çalışmaktan, özgüvenle zirveleri hedeflemekten, bunun için planlı ve istikrarlı bir enerjiye sahip” olmaktan geçtiğini ifade etti. Çalışma hayatında başarılı olmanın temel koşulu; “kalp ile meslek/kariyer “ ilişkisinin olduğunu, yürekten bir iş yapıldığında o işin sonuçlarının da güzel ve etkin olacağını vurguladı. Memleketimizin ve ülkemizin temel ihtiyacı da “işini yürekten” yapanlar olduğunu ve başarmanın, üretkenliğin bu hakikat olduğunu belirterek gençlere; Geleceğinizi tesadüflere bırakmayın, bilgili, becerikli, yürekli, cesur, en iyiler olmak için mücadeleci olun. Dijital dünyayı ve mesleğinizle ilgili gelişmeleri yakından takip edin. Başarınızın yolu için; işiniz ile kalbiniz arasında bir “aşk ve tutku” olsun” dedi.

Hedef, Planlama, İstikrarlı bir mücadele, çok çalışma gibi önemli konuları işleyen ve dikkat edilmesi gereken başarı tüyolarını öğrenciler ile bizzat paylaştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER