Politika

İYİ PARTİ’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ

İYİ Parti Batman 2. Olağan Genel Kongresi, Real Konak Otel'de gerçekleşti.

İYİ PARTİ’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ
30-01-2023 11:52
30-01-2023 11:53
BATMAN

Tek listeyle girilen seçimde kurucu başkan Kısmet Çelik, il başkanlığı görevini Şeyhmus Uras’a devretti.

Kongreye Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu ve STK temsilcileri ile partililer katıldı. Milletvekili Behiç Çelik “Bir kırılma anı yaşıyoruz. AK Parti’nin 20 yıl zarfında bu millete verdiği bir değer kalmamıştır” dedi.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Milletvekili aday adayı olduğu için Batman İl Başkanlığı görevini Şehmus Uras’a devreden Kısmet Çelik “Sayın Vekilim Behiç Çelik, Diyarbakır İl Başkanım Vecdin Ensarioğlu, İlçe Başkanlarım, aramızdaki bulunan Siyasi Parti İl Başkanlarım, STK Temsilcilerimiz, Basınımızın güzide temsilcileri, İYİ Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımız ve değerli misafirlerimiz, hepiniz olağan genel kurulumuza hoş geldiniz şeref verdiniz. İYİ Partimizin kurucu il Başkanı olarak bugün bayrağı devrediyoruz. Bizim davamız bayrak yarışıdır. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimlerde iktidar partisi olacağız.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in yol arkadaşları olarak aydınlık ve güçlü bir Türkiye için üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Yerelde Batman genelde ise Türkiye’nin geleceğini İYİ Parti kadroları olarak tekrar inşa edeceğiz. Kalkınma hamleleri başta olmak üzere İYİ Parti iktidarı ile hep birlikte yüzümüzü güneşe dönerek yarınlarımıza güvenle bakacağız. Buradan ilk defa oy kullanacak 18 yaşındaki bütün gençlerimize seslenmek istiyorum. En demokratik hakkınız olarak ülkede söz sahibi olmak için sandığa gidip İYİ Parti kadrolarına oy vermenizi istiyoruz.

Çünkü gençlik ve kadınlar bu ülkenin var olma ve geleceğe taşımanın temel taşlarıdır. Adaleti güven veren, demokraside özgür bireyleri söz sahibi yapan, ekonomisi güçlü bir ülke olmak için, insana değer veren partimiz İYİ Parti herkesin partisidir. Burada konuşulacak ve söylenecek çok sözümüz var. Her zaman dediğimiz gibi. Batman İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak, İnsanlar İYİ olacak ve Geleceğimiz İYİ olacak. Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER